Bullit 660 inboard

De Bullit 660 inboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor het hele gezin. De tender boot is 6,60m lang en 2,46m breed. De diepgang is 0,60m en de doorvaarthoogte 1,12m. Het casco gewicht is 1340kg en de ontwerpcategorie is C, incl. 28PK dieselmotor.

De lichte aluminium tender heeft bovendien opvallend weinig diepgang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ’s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. De Bullit 660 is multifunctioneel, daarom wordt deze onverwoestbare aluminium boot – met de nodige aanpassingen – ook ingezet als werkboot. Denk hierbij aan brandweer-, patrouille-, of handhaving boten. Zie ook deze speciale uitvoering voor de Olympische Spelen in London.

Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot

Waarom inboard?

in tegenstelling tot een outboard motor is – zoals de naam het al zegt – de inboard motor geïntegreerd in de boot. Dit is een voordeel omdat boot en motor één zijn en ook zo gezien worden. Nog een voordeel is dat vandalisme hierdoor een kleinere kans van slagen heeft. Een inboard motor is zuiniger in brandstofgebruik, je kunt al voor een paar liter de hele dag varen. De Bullit 660 inboard biedt comfort, gemak en genoeg veiligheid om over kanalen en onstuimige wateren te varen. Lees hier meer voordelen van een binnenboord motor.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoef je niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Financiering

Vanaf 48.335,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

seats

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

Fuel

Engine