Soms struikel je over foto’s van een voorgaand project en dan denk je… Wat mogen we hier trots op zijn! Wat was dit een gaaf project! 

We weten het nog goed: het jaar dat de Olympische Zomerspelen in London plaatsvonden, 2012. Een bijzonder jaar want voor het eerst in de lange geschiedenis van OS hadden alle landen minstens één vrouw in hun team. Wij mochten toen ten behoeve van die bijzondere Olymische Spelen 17x een op maat gemaakte Bullit 660 inboard bouwen, die de VIP gasten konden gebruiken om de Theems over te varen of een middagje te vertoeven.

De Olympische Bullit 660 inboard

De door ons liefkozend genoemde Olympische 660 is in essentie hetzelfde als de Bullit 660 die je doorgaans op de Nederlandse wateren ziet varen. Wat is er dan zo bijzonder aan deze versie? Deze extra’s zijn toegevoegd: een buiskap (voorkant), hoge achtertent, biminitop, RVS afwerking, Flexi-teak vloer, wijnkoelers, marine radio, binnen en buitenkant gepoedercoat, vlaggenstokken, houders voor de fenders, toplichten, extra verlichting aan binnen-, buiten- én onderkant van de boot, ook zijn er een aantal modificaties aan de zittingen gedaan: bijvoorbeeld het extra lange zonnebed. Daarnaast konden – en kunnen – de kussensets gepersonaliseerd worden met eigen logo of tekst. Wat een pracht boot!

De veelzijdigheid van Bullits

De aluminium Bullit boten zijn bijna allemaal multifunctioneel. Van klein naar groot, verschillende motoren, afwerkingen, extra’s en vormen. Zo kun je als fanatiek watersporter je Bullit omvormen tot de perfecte boot die genoeg power en middelen heeft om je met gemak te laten waterskiën o.i.d., maar als brandweercorps kun je bijvoorbeeld ook blusapparatuur laten installeren. Daardoor is een Bullit nooit hetzelfde en dus voor iedereen anders.

Heb jij een unieke bootwens? Dan biedt de Bullit je mogelijkheden! Kijk ook eens hier of bekijk de Bullit 660 inboard hier.

Share: