Werkboot 660

De Werkboot 660, gebaseerd op de betrouwbare Bullit 660, staat bekend om zijn uitstekende vaareigenschappen en aanpasbaarheid. Met zijn veelzijdige ontwerp kan deze aluminium boot worden aangepast aan al uw maritieme behoeften.

Kenmerken van de Werkboot 660:

  • Afmetingen: Met een lengte van 6,60 meter en een breedte van 2,46 meter biedt de Werkboot 660 voldoende ruimte voor verschillende toepassingen.
  • Uitstekende Vaareigenschappen: Gebaseerd op de Bullit 660, levert de Werkboot 660 topprestaties op het water, waardoor hij betrouwbaar is in elke situatie.
  • Veelzijdigheid: Van brandweerboot tot inspectieboot, handhavingsboot, goederen- en personenvervoer, en patrouilleboot, de mogelijkheden met de Werkboot 660 zijn eindeloos.
  • Aanpasbaarheid: Dankzij het aluminium materiaal kan deze boot volledig worden ingericht naar uw wensen, met opties zoals een radarbeugel, T-top of volledige kajuit.

De Werkboot 660 is niet alleen een betrouwbare metgezel op het water, maar ook een veelzijdige oplossing voor al uw maritieme uitdagingen. Vertel ons uw wensen, en laten we samen een prachtige boot creëren die aan al uw eisen voldoet!

Download specs

Bekijk de andere Bullit werkboten hier >>

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Hull weight

propulsion

, ,

Fuel

, ,

Gerelateerde boten