Aluminium Tenders

De Bullit-reeks bestaat uit 6 zelflozende tenders.
Voordelen van onze aluminium boten zijn dat ze onderhoudsarm, zuinig en bijna onverwoestbaar zijn. De boten zijn aanpasbaar en aan te vullen met verschillende extra’s. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor.
Welke heeft jouw voorkeur?

Ons aanbod

Bullit 600 inboard

BULLIT 600 INBOARD

Met zitplaatsen voor ongeveer 8 personen en een inboard dieselmotor garandeert deze aluminium boot plezier op het water en comfort.

DSC_5635-mirror

BULLIT 600 OUTBOARD

Ben je een watersportliefhebber? Dan kan deze aluminium boot aan je wensen voldoen! Met extra's als een waterskipaal en een groot aantal PK's beleef jij jouw ultieme dag op het water.

DJI_0488

BULLIT 660 INBOARD

Comfort, luxe en rust komen samen in deze boot. De motor en de boot zijn één, hierdoor is er minder snel kans op diefstal.

Bullit 660 zijkant

BULLIT 660 OUTBOARD

Ben je een watersportliefhebber en houd je van luxe, comfort en genoeg ruimte? Dit hebben we gecombineerd in de Bullit 660 outboard!

De Bullit tenders varen vlak en blijven stabiel ongeacht de omstandigheden van – en op het water. De mogelijkheden om een Bullit om te toveren tot jouw ideale boot zijn eindeloos! Zowel in de constructie van de boot als de extra’s.

Denk bijvoorbeeld aan een biminitop, buiskap, fenderhouders, bekerhouders, zwemtrap, wrap aan de buitenkant van de boot, flexiteak vloer, geluidsinstallatie, een versteviging van de bracket om meer PK’s te dragen, navigatie, verlichting… en nog veel meer! 

Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op! 
+31 522 24 22 12  |  info@alumaxboats.nl

Foto 16-05-2020 09 14 58 (1)

BULLIT 720 OUTBOARD

Hier uitgevoerd met zonnebed aan de achterkant en console is verder naar voren geplaatst, maar ontworpen met dezelfde indeling als de andere Bullits. Ook verkrijgbaar met inboard dieselmotor tot 125PK.