Bullit 660 outboard

De Bullit 660 outboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor het hele gezin. De tender boot is 6,60m lang en 2,46m breed. De diepgang is 0,60m en de doorvaarthoogte 1,12m. Het casco gewicht is 880kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. De Bullit 660 is multifunctioneel, daarom wordt deze aluminium boot ook als werkboot ingezet met verschillende extra’s voor de gewenste inzet.

Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot!

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 660 outboard biedt comfort, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 660 outboard uitermate geschikt om watersport uit te oefenen.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoef je niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Download prijslijst buitenboordmotor

Financiering

Bekijk hier de Bullit 660 occasion >> 

Vanaf 29.995,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

seats

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

Fuel

Engine