Bullit 720 outboard

De Bullit 720 outboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor het hele gezin en vrienden. De lichte aluminium tender heeft bovendien opvallend weinig diepgang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en vele mogelijkheden door ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. De Bullit 660 is multifunctioneel, daarom wordt deze aluminium boot ook als werkboot ingezet met verschillende extra’s voor de gewenste inzet. 

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 720 outboard biedt luxe, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 720 outboard uitermate geschikt om watersport uit te oefenen.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoeft u niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Vanaf 26.500,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Motor

Voorstuwing

Brandstof

Gerelateerde boten

    Afspraak maken

    Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

    Geselecteerde boot: