Bullit 720 outboard

De Bullit 720 outboard is een aluminium lichtgewicht tender boot van 2,3m breed en 7,20m lang. De diepgang van de boot is 0,50m en de doorvaarthoogte 1,25m. Het casco gewicht van de Bullit 720 is 980 kilogram en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en vele mogelijkheden door ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. De Bullit 720 is multifunctioneel, daarom wordt deze aluminium boot ook als werkboot ingezet met verschillende extra’s voor de gewenste inzet. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel makkelijk voor het schoonmaken van de boot!

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat, is er vaarbewijsplicht. De Bullit 720 outboard biedt luxe, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 720 outboard uitermate geschikt om watersport uit te oefenen.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoef je niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download de prijslijst

Download prijslijst buitenboordmotoren

Financiering

Vanaf 37.995,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

seats

Draft

Clearance height

Hull weight

Engine

propulsion

Fuel