Bullit 600 outboard

De Bullit 600 outboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor vrienden en familie. De tender boot is 6,00m lang en 2,15m breed. De diepgang is 0,40m en de doorvaarthoogte 1,12m. Het casco gewicht is 600kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en stijl. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. De Bullit 600 is multifunctioneel, daarom wordt deze onverwoestbare aluminium boot – met de nodige aanpassingen – ook ingezet als werkboot. Denk hierbij aan brandweer-, patrouille-, of handhavingboten.

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 600 outboard biedt comfort, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 600 outboard uitermate geschikt om watersport uit te oefenen. Lees hier meer voordelen van een buitenboordmotor.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onderhoudsvrije, zelflozende en onverwoestbare tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoef je niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst 

Download prijslijst buitenboordmotor

Financiering

Vanaf 24.950,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

seats

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

Fuel

Engine