Werkboot 600

De Bullit 600, een indrukwekkende tenderboot van Alumax Boats, biedt een combinatie van robuustheid, uitstekende vaareigenschappen en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Met een lengte van 6,00 meter en een breedte van 2,15 meter, is deze boot een ware krachtpatser op het water.

Kenmerken van de Bullit 600:

  • Afmetingen: De Bullit 600 is 6,00 meter lang, 2,15 meter breed, met een diepgang van 0,40 meter en een doorvaarthoogte van 1,12 meter.
  • Onderhoudsvrijheid: Dankzij het hoogwaardige aluminium materiaal is de Bullit 600 vrijwel onderhoudsvrij, ideaal voor professioneel gebruik door brandweerkorpsen.
  • Robuustheid: Gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, biedt de Bullit 600 ongeëvenaarde robuustheid en duurzaamheid.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Met onbeperkte opties voor uitbreiding, waaronder een brandspuit, navigatieapparatuur, telefonie en meer, is de Bullit 600 volledig aanpasbaar aan de behoeften van brandweerkorpsen.

De Bullit 600 is de keuze van vele brandweerkorpsen vanwege zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties op het water. Ontdek vandaag nog de kracht van de Bullit 600!

Download specs

Bekijk de andere Bullit werkboten hier >>

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

, ,

Fuel

, ,

Gerelateerde boten