The Next 620

The Next 620 is een uitstekend geconstrueerde aluminium sloep met zeer prettig vaargedrag. “Wie niet in The Next kan varen, kan nergens in varen”, zei bekend watersportjournalist Epco Ongering dan ook over de boot. De aluminium sloep is 6,20m lang en 2,12m breed. De diepgang is 0,57m en de doorvaarthoogte is 1,15m. Het casco gewicht is 650kg en de ontwerpcategorie is D. Zie ook de kleine zussen The Next 530 en The Next Outboard.

The Next biedt  veel ruimte waardoor het de ideale boot is voor een gezin, de verhuur of een vriendengroep. Dankzij zijn stevige aluminium constructie is The Next hufterproof. De dikke stootrand zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor een krasje. Deze comfortabele aluminium sloep is – net zoals alle andere boten van Alumax – onderhoudsarm en zelflozend. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot! The Next is zowel elektrisch als met een outboard motor verkrijgbaar.

Waarom elektrisch?

De keuze voor een duurzame elektro motor is er een voor de toekomst. In sommige gebieden mag je tegenwoordig alleen nog maar elektrisch varen, daarom bieden we de meeste modellen ook elektrisch aan. Voordelen van elektrisch varen zijn o.a. dat het onderhoudsvriendelijker is, meer rust en voor verhuurvergunningen is het meestal een must.

Download prijslijst

Financiering

Vanaf 29.950,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

Fuel

propulsion

seats