The Next E

The Next is een uitstekend geconstrueerde aluminium sloep met zeer prettig vaargedrag. “Wie niet in The Next kan varen, kan nergens in varen”, zei bekend watersportjournalist Epco Ongering dan ook over de boot. De aluminium sloep is 5,30m lang en 2,00m breed. De diepgang is 0,45m en de doorvaarthoogte is 1,07m. Het casco gewicht is 400kg en de ontwerpcategorie is D. 

The Next biedt ondanks zijn afmetingen verrassend veel ruimte waardoor het de ideale boot is voor een gezin, de verhuur of een vriendengroep. Dankzij zijn stevige aluminium constructie is The Next hufterproof. De dikke stootrand zorgt ervoor dat je niet bang hoef te zijn voor een krasje. Deze comfortabele aluminium sloep is – net zoals alle andere boten van Alumax – onderhoudsarm en zelflozend. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot! The Next is zowel elektrisch als met een outboard motor verkrijgbaar.

Waarom elektrisch?

De keuze voor een duurzame elektro motor is er een voor de toekomst. In sommige gebieden mag je tegenwoordig alleen nog maar elektrisch varen, daarom bieden we de meeste modellen ook elektrisch aan. Voordelen van elektrisch varen zijn o.a. dat het onderhoudsvriendelijker is, meer rust en voor verhuurvergunningen is het meestal een must.

Download prijslijst

Financiering

Bekijk hier The Next occasion >>

 

Vanaf 25.950,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

seats

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

Fuel

Engine