Alumax RJ 28

De Alumax RJ28 is verkrijgbaar in 3 opties: inboard diesel, inboard elektrisch of een combinatie hiervan; hybride.  De aluminium tendersloep boot van 8m lang en 3m breed. De diepgang van de boot is 0,85m en de doorvaarthoogte is 1,40m. Het casco gewicht van de RJ28 + 50% belading is 3000kg en de ontwerpcategorie is C / Kustwater.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en vele mogelijkheden door ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme.  Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel makkelijk voor het schoonmaken van de boot!

Waarom diesel/elektrisch hybride

in tegenstelling tot een outboard motor is – zoals de naam het al zegt – de inboard motor geïntegreerd in de boot. Dit is een voordeel omdat de boot en de motor één zijn en ook zo gezien worden. Nog een voordeel is dat vandalisme hierdoor een kleinere kans van slagen heeft. Een inboard motor is zuiniger in brandstofgebruik, je kunt al voor een paar liter vele kilometers maken. Een inboard motor in combinatie met een elektrische aandrijving zorgt ervoor dat je door grachten elektrisch kunt varen en op open wateren meer power kan gebruiken door de dieselmotor. Rustig én snel varen zijn beide geen probleem voor de RJ28.

Download prijslijst

Financiering

 

Vanaf 119.000,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Fuel

,

Engine

propulsion

,