Worker 750

Worker 750

De Worker 750 is ooit ontwikkeld in samenwerking met BAM International voor een project in Sierra Leone. De aluminium werkboot is 7,50m lang en 2,45m breed. De diepgang is 0,80m en de doorvaarthoogte 2,60m. Het casco gewicht is 1600kg. Door de veelzijdigheid en de sterke basis van de aluminium werkboot kan de Worker 750 voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Inmiddels vaart deze onderhoudsvrije werkboot al bij diverse klanten als o.a. surveyboot, patrouille-, brandweer-, toezicht en politieboot. Het V-bodem onderwaterschip zorgt o.a. voor goede vaareigenschappen en voorkomt buiswater. Ook zijn de werkboten 650 en 750 makkelijk trailerbaar en blijft het gewicht incl. trailer onder de 3500kg.

Standaard is deze werkboot uitgevoerd met 57PK (4JH57) Yanmar inboard diesel motor, maar ook benzine of diesel outboard is mogelijk. Daarnaast zijn de werkboten allemaal uitgevoerd met zelflozende kuipvloer, solide duwsteven of stootblok voorop de boeg. Daarnaast zijn deze bijna onverwoestbare en bovendien moeilijk brandbare werkboten uit te voeren naar uw wens.

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

,

Fuel

,

Gerelateerde boten