Worker 750

Ontdek de Worker 750, een veelzijdige aluminium werkboot die oorspronkelijk werd ontwikkeld in samenwerking met BAM International voor een project in Sierra Leone.

Kenmerken van de Worker 750:

  • Afmetingen: Met een lengte van 7,50 meter en een breedte van 2,45 meter biedt de Worker 750 voldoende ruimte voor diverse maritieme taken.
  • Veelzijdigheid: Dankzij de sterke basis kan de Worker 750 worden ingezet voor uiteenlopende doeleinden, van survey- en patrouillewerk tot brandweer- en politietaken.
  • Vaareigenschappen: Het V-bodem onderwaterschip zorgt voor uitstekende vaareigenschappen en voorkomt buiswater, waardoor u altijd kunt rekenen op een stabiele en comfortabele vaart.
  • Trailerbaarheid: Zowel de Worker 650 als de 750 zijn eenvoudig trailerbaar, waarbij het gewicht inclusief trailer onder de 3500kg blijft, waardoor u gemakkelijk van locatie naar locatie kunt gaan.

Standaard wordt de Worker 750 geleverd met een 57PK Yanmar inboard diesel motor, maar ook benzine of diesel outboard motoren zijn mogelijk. Alle werkboten zijn voorzien van een zelflozende kuipvloer en een solide duwsteven of stootblok voorop de boeg.

Ervaar zelf de veelzijdigheid en duurzaamheid van de Worker 750, een vrijwel onverwoestbare werkboot die aan al uw maritieme eisen voldoet!

Download specs outboard

Download specs inboard

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

,

Fuel

,

Gerelateerde boten