Worker 33

De aluminium werkboot Worker 33 is ontstaan uit een wens van de Scheveningse havendienst. De voornaamste taak van de onverwoestbare werkboot moest zijn: drijvende voorwerpen uit het water kunnen halen bij eenmansbesturing. Door buitenbesturing mogelijk te maken kan de schipper volledig buiten het stuurhuis overnemen en positie nemen naast het drijvende object. De werkboot is 10m lang en 3,30m breed. De diepgang is 0,75m en de doorvaarthoogte 2,60. Het casco gewicht is 3500kg.

Onderhoud, controle en meten van de stalen damwand in de haven.
Om de kathodische beschermlaag op de damwand te controleren is er een speciale boeg voor de aluminium werkboot ontworpen. Deze past precies tegen de damwand en onder de betonnen balk hiervan, door de ladder op het voordek is het mogelijk om op een Arbo-technische manier de meting vanaf het water af te voeren.
Kortom, wat uw wensen ook zijn… Onze aluminium werkboten zijn volledig naar wens te verkrijgen.

Voorstuwing
De Worker 33 is een duurzame boot dankzij het gebruik van aluminium én door de lage uitstoot. Door de – als eerste in Nederland gebruikte – Yanmar 170PK (4LV170) common rail dieselmotor. Door de combinatie van een 15KW Krautler Hybride drive en een multiriem overbrenging op de hoofdmotor schroefas kan de boot ook een volledige dag elektrisch varen met hetzelfde stuursysteem. Binnen een nacht is de accu weer volgeladen. Er zijn minder kwetsbare onderdelen onder water geplaatst door deze hybride oplossing. Door het gebruik van één roer en één roer is onderhoud ook tot het minimale beperkt.

Naast de bovenstaande uitrusting van de Worker 33 is er o.a. gekozen om er een toilet, keuken met warm en koud water, opbergruimte, 6 zitplaatsen, navigatie apparatuur incl. radar, grote zelflozende kuip en buitenbesturing in te plaatsen.

Wat heb jij nodig om een Worker 33 naar wens te gebruiken?

Download specs

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

,

Fuel

,