bullit600-nieuwdashboard

Steeds vaker zien we de wens naar meer informatie verzamelen voorbij komen. Men wil méér zien van de omgeving: waar je vaart en weten wáár anderen varen. Je wil de gegevens van de buitenboordmotoren uit kunnen lezen: hoe hard je vaart, hoeveel brandstof er wordt verbruikt en hoeveel brandstof er nog over is. Reden voor vernieuwing!

Multi Function Display

“Geavanceerde buitenboordmotoren vragen om een geavanceerd display.” – Suzuki NL. Met de komst van Drive-by-Wire in onze meest gebruikte buitenboordmotoren kon een multifunctioneel display niet achterblijven. Suzuki biedt het complete plaatje waarin alle informatie letterlijk aan je vingertoppen ligt.  De schermen zijn er in 7 inch, 9 inch, 12 inch en 16 inch, maar ook als een meer compact meterkastje.

Functies

Er kunnen tot wel vier Drive-by-Wire buitenboordmotoren gekoppeld worden of twee mechanisch aangestuurde buitenboordmotoren.  Met extra toepassingen kan er ook een fishfinder geplaatst worden en optioneel voor de grotere schermen een multibeam sonar-module. Alle displays beschikken over GPS met basiskaart die uit te breiden is met kaarten van C-Map. Voor de 12 en 16 inch displays zijn zowel kaarten van de C-Map als van Navionics te krijgen. Een combinatie van motorgegevens en kaartweergave kan getoond worden op het scherm of één van beide.

Wil je zien hoe zo’n multifunctioneel display van Suzuki eruit ziet in combinatie met een 140PK of 175PK Drive-by-Wire buitenboordmotor? Kom dan proef varen in de Bullit 600 of Bullit 660 tijdens de proefvaardagen op 11 en 12 september!

Share: