DJI_0679

Al eerder introduceerde Suzuki viercilinder buitenboordmotoren met Drive-by-Wire aan hun succesvolle modellen 150PK tot 350PK. In 2020 voegde zij hier ook de populaire 115PK en 140PK aan toe. Onze gloednieuwe Bullit 600 demo beschikt over de DF140BG met verbeterde prestaties en superieur brandstofverbruik. Lees verder voor meer informatie over Drive-by-Wire en de voordelen ervan.

Wat is Drive-by-Wire?

Voorheen was er een traditionele mechanische verbinding (met een kabel) tussen het gaspedaal en de motor. Drive-by-Wire is – kort gezegd – een elektronische gashendel. Zo hebben de motoren een zeer directe gasrespons, schakelen ze zijdezacht, zijn de prestaties nóg beter en zijn de motoren ook nog efficiënter met brandstofverbruik. De betrouwbaarheid en de nauwkeurige bediening van Suzuki’s Drive-by-Wire is al jaren succesvol beproefd.

Bullit 600 DEMO Alumax

De Bullit 600 demo met Suzuki’s viercilinder buitenboordmotor DF140BG zal als eerste te zien zijn tijdens onze proefvaardagen op 11 en 12 september. Wil je weten hoe een Drive-by-Wire systeem werkt en vaart? Maak dan je afspraak via een belletje (0522 24 22 12) of stuur een e-mail naar info@alumaxboats.nl

Wil je meer weten over de Suzuki Drive-by-Wire ontwikkelingen? Lees dan hier het artikel >> 

Share: