Bull 50

We hebben een gigantisch leuke tip voor jullie!

Soms kom je er één tegen, zo’n parel waarvan je denkt: “Dit moet ik delen!” en als we aankomende zomer weer met z’n allen in Nederland moeten blijven is dit volgens ons de állerbeste tip voor komend vaarseizoen.

Al eerder was dat de vaarbewaarkaart van Varen Doe Je Samen!, nu is dat de gratis PDF of gedrukte glossy van meerdaagsesloepentochten.nl. Rob en Esther Steenbrink, bezitters van een mooie sloep, hebben in 78 pagina’s de meest praktische tips, mooie routes, voorbereiding en informatie voor je op een rijtje gezet.

Meerdaagse sloepentochten worden steeds populairder en daarmee de vraag naar informatie ook. Zij wisten hier slim op in te spelen door hun ervaringen en verschillende tochten te bundelen in een document. De PDF van het boek ‘Meerdaagse tochten met de sloep’ is hier gratis te downloaden. Heb je liever een tastbaar magazine? Geen probleem, deze kun je ook bestellen op de website.

Onze Bull sloepen en The Next zijn uitermate geschikt om deze routes mee te varen, maar met een Bullit is het ook geen probleem hoor!

Laat je inspireren en haal meer uit jouw sloep

Share: