De Alumax  RJ28: een ultieme weekender met luxe en duurzaamheid

Welkom aan boord van de Alumax RJ28, een meesterwerk van innovatie en comfort dat elke verwachting overtreft. Deze 8 meter lange en 3 meter brede aluminium boot is niet zomaar een vaartuig; het is een boot met bed, een perfecte weekender en een belichaming van duurzaamheid en hybride technologie. 

Slapen op het water

Stel je voor: zachtjes schommelend op het kabbelende water, terwijl je geniet van het comfort van een ruim tweepersoonsbed in de kajuit. De Alumax RJ28 is niet alleen een boot; het is een oase van ontspanning op het water, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke boot met bed ervaring.

Een ware weekender

Voor degenen die verlangen naar weekendavonturen en ontspanning op het water is de RJ28 de ultieme metgezel. Compleet met alle voorzieningen die je nodig hebt – stromend water, toilet, en een koelkast – maakt deze boot een onvergetelijke weekender.

Duurzaamheid in aluminium 

Met duurzaamheid hoog in het vaandel, is de RJ28 volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit maakt niet alleen de boot lichtgewicht en wendbaar, maar ook bestand tegen de tand des tijds. Minder onderhoud, meer tijd op het water – een droom voor elke bootliefhebber. 

De hybride toekomst van varen

De RJ28 onderscheidt zich niet alleen door luxe en comfort, maar ook door innovatieve hybride technologie. Deze hybride boot biedt de mogelijkheid om geruisloos door grachten te varen, terwijl je op open wateren moeiteloos overschakelt naar krachtige inboard voortstuwing. Het is de toekomst van varen, hier en nu. 

Duik in: jouw avontuur wacht!

Of je nu op zoek bent naar een duurzame boot die in harmonie is met de natuur, een weekender voor ontspanning, of gewoon een unieke “slapen op het water” ervaring, de Alumax RJ28 ligt klaar om al jouw verwachtingen te overtreffen. Stap aan boor en ontdek de perfecte combinatie van luxe, duurzaamheid en innovatie. Met de RJ28 ben je niet alleen klaar voor het water, maar voor een levensstijl van onbegrensde mogelijkheden.