RJ28

LENGTE

8 meter

BREEDTE

3 meter

AANDRIJVING

Hybride

TOPSNELHEID

43 km/u

De video

De specificaties

Bouwer  Alumax Boats

Ontwerp  Flamme Yacht Design

Engineering  Alumax Boats

Romp materiaal   Aluminium

————————————————————

Lengte (o.a.)  8 meter

Breedte (o.a.)  3 meter

Diepgang  0,85 meter

Doorvaarhoogte  1,40 meter

Gewicht + 50% belading  3000 kilogram

————————————————————

Accupakket  

Aantal vaaruren elektrisch  

Motor  170PK Mercury Diesel 2.0L

Max. motorvermogen  190PK

Topsnelheid  43 km/u

Tankinhoud  180 liter

————————————————————

Zitplaatsen  10 personen

Slaapplekken  2 personen

Verswatertank  60/80 liter

Kies je kleur

Dit zijn voorbeelden van mogelijke kleuren. We kunnen jouw RJ28 compleet naar wens maken.

Over de Alumax RJ28

Ervaar de toekomst van watersport met de RJ28 – een ultieme samensmelting van traditie en vooruitgang. Met het hybride aandrijvingssysteem van de RJ28 kun je niet alleen genieten van een opwindende vaarervaring, maar ook bijdragen aan duurzamer waterplezier. Met een geoptimaliseerd brandstofverbruik en verminderde emissies dragen we samen bij aan het behoud van onze prachtige wateren voor toekomstige generaties.

Ontdek het genot van een hekdouche op het ruime zwemplateau – een perfecte manier om het water of uw moddervoeten af te spoelen na een duik. Zet de toon voor uw reis met de modernste geluidsapparatuur aan boord en profiteer van de slimme indeling.

 

De Alumax RJ28 biedt een riant bed van maar liefst 160cm breed en 200cm lang in de cabine. De hoekbank bij de console biedt ruimte aan 8 personen. En voor uw gemak is er stromend water, koeling en een toilet aan boord. 

Waterskiën achter de RJ28 is geen enkel probleem! Door de hybride aandrijving vaart u elektrisch door de grachten en op dieselpower door de zwaardere stromingen. 

Download de brochure >>

Download de prijslijst >>

De standaard uitvoering

Constructie

Casco romp incl. dekken, kuip en roef zijn gebouwd van zeewaterbestendig aluminium, snelvarend onderwaterschip, CE-keur C/Kustwater, motorfundatie met schroefassysteem in de kiel en aluminium onderhangend roer.

Romp

Overneeds en gespoten in RAL kleur mat, kabelaring zwart, hennek of rubbercilindrisch fender, doorgang van stuurpositie naar het zwemplateau, geïntegreerd zwemplateau, doorvoeren in kunststof of aluminium gelast, zelflozende kuipvloer d.m.v. zelflozers, boegschroefbuis aluminium, brandblusser 2KG, anodes op het onderwaterschip. 

Dek

Zelflozend, ankerbak met afwatering en luik, verzonken klapbolders op het potdeksel. 

Opbouw

Ramen; kunststof en donker van kleur, luik boven de toegangsdeur met gasveren. 

 

Kuip 

Zelflozend, motorkist met ruimte voor inboard motor tot 190PK met hybride systeem, opstapjes aan bakboord en stuurboord zijde, keukenkastjes aan bakboord – en stuurboord zijde, ergonomisch gevormde banken en rugleuning voor lang zitplezier, kussenset van Sunbrella, toegangsdeur naar vooronder, stuurconsole van aluminium. 

Stuurconsole

Motorbedieningspaneel die behoort bij de motor, stuurwiel met neopreenrand en hydraulische bediening, zijmontage gashendel met extreme gas- en schakelkabel, twee bekerhouders verzonken. 

Techniek

Motorkist met geluidsisolatie en trillingdempende beplating, hoofdstroomschakelaars en zekeringen, elektrisch zekeringpaneel, flexibele koppeling met schroefassysteem en scheepsschroef, brandstof/waterscheidersfilter, RVS vaste brandstoftank á 144 liter, kunststof waterlock, wierfilter, onderhoudsarme startbatterij, dubbele hoofdstroomschakelaar, afleverpakket: fenders, lijnen + bootnaam en thuishaven gemaakt van plakletters.