Worker 650

Een kleine duurzame werkboot voor elke missie

De Worker 650 is ooit ontwikkeld in samenwerking met BAM International voor een project in Sierra Leone. 

Unieke kenmerken van de Alumax Worker 650

Ervaar de veelzijdigheid en kracht van de Alumax Worker 650, een robuuste aluminium werkboot met een lengte van 6,50m en een breedte van 2,46m. Met een diepgang van 0,80m en een doorvaarthoogte van 2,60m (met kajuit) biedt deze onderhoudsvrije werkboot een sterke basis voor verschillende maritieme doeleinden.

Toepassingen en prestaties

Dankzij zijn sterke basis wordt de Alumax Worker 650 ingezet als surveyboot, patrouilleboot, brandweerboot, toezicht boot en politieboot bij diverse klanten. Het v-bodem onderwaterschip garandeert niet alleen uitstekende vaareigenschappen maar voorkomt ook buiswater, waardoor deze werkboot geschikt is voor uiteenlopende situaties.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Met het cascogewicht van 1400kg en een trailerbaar ontwerp blijft het totaalgewicht incl. trailer onder de 3500kg, waardoor de Worker 650 makkelijk transporteerbaar is. Standaard uitgerust met een krachtige 57pk Yanmar inboard dieselmotor, biedt deze werkboot betrouwbare prestaties. De boot is ook verkrijgbaar met outboard benzinemotoren.

 

Aanpasbare romp en onverwoestbare boot

De standaarduitrusting omvat een zelflozende kuipvloer, solide duwsteven of stootblok op de boeg, waardoor de Worker 650 bijna onverwoestbaar is. Bovendien zijn deze werkboten moeilijk brandbaar en aan te passen naar uw specifieke wensen en doeleinden.

Ontdek de kracht van de Alumax Worker 650 – de ideale keuze voor diverse maritieme uitdagingen, waar betrouwbaarheid en veelzijdigheid essentieel zijn.

 

OP DE FOTO’S: de Worker 650 havendienst

Uitgerust met een 57pk inboard dieselmotor, een ‘cutterzuiger’, en een sleepbeting is deze Worker 650 in de haven van Noord Beveland onmisbaar. Door eb en vloed slibt de haven dicht, de cutterzuiger heeft een roterende kop die de harde ondergrond losmaakt. Met behulp van de sleepbeting redt de Worker 650 regelmatig een andere boot in nood.

 

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

,

Fuel

,

Gerelateerde boten