Worker 41

Alumax Worker 41: De Ultieme Aluminium Werkboot

Ontdek de veelzijdigheid van onze Alumax Worker 41, een topklasse aluminium werkboot ontworpen voor de meest veeleisende maritieme operaties.

Ontwerp en Afmetingen

Met een indrukwekkende lengte van 12,50m en een breedte van 4,50m, biedt deze boot ruimte en stabiliteit voor diverse taken.

Speciaal Uitgerust

De Worker 41, gebaseerd op de bewezen Worker 33, is speciaal uitgerust voor de Vietnameze overheid, inclusief blusapparatuur voor noodgevallen.

Indrukwekkende Bluscapaciteit

De Mercury 3.0 V6 bluspomp levert indrukwekkende prestaties, met een capaciteit van 10.000 liter water per minuut bij een druk van 10 bar.

Krachtige Voortstuwing

Met krachtige voortstuwing, aangedreven door twee Mercury 6.7 Common Rail motoren van elk 480PK, bereikt de Worker 41 snelheden tot wel 70km/u.

Compleet Uitgerust

Naast essentiële uitrusting zoals toilet, keuken, navigatieapparatuur en zitplaatsen voor 5 personen, beschikt de Worker 41 over talloze extra’s, waaronder zoeklichten, boegschroef, en een groot zwemplateau.

Kwaliteit en Prestatie

Met een totaalpakket aan functionaliteiten en een robuuste constructie is de Alumax Worker 41 dé keuze voor wie kwaliteit en prestatie zoekt in een werkboot.

Download specs

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

Fuel