Worker 850

Ontdek de ultieme “all weather” werkboot van Alumax Boats! De Worker 850, een onverwoestbare werkboot van 8 meter, biedt de perfecte prijs-kwaliteitverhouding voor elke maritieme taak.

Kenmerken van de Worker 850:

  • Afmetingen: Met een lengte van 8,50 meter en een breedte van 2,45 meter biedt de Worker 850 optimale ruimte voor al uw werkzaamheden.
  • Weersbestendigheid: Met een diepgang van 0,80 meter en een doorvaarthoogte van 2,60 meter is deze werkboot bestand tegen diverse weersomstandigheden, zodat u zelfs bij regen en harde wind door kunt werken.
  • Zelflozende Kuip: De kuip van de Worker 850 is zelflozend, waardoor water snel en efficiënt wordt afgevoerd, zodat u altijd kunt rekenen op een droog dek.
  • Motoropties: Kies uit zowel buitenboord- als inboardmotoren, met de mogelijkheid om te kiezen tussen diesel of benzine, zodat u de kracht en efficiëntie krijgt die u nodig heeft.

Waar wacht u nog op? Ervaar de duurzaamheid en veelzijdigheid van de Worker 850, dé aluminium werkboot die uw maritieme taken moeiteloos aanpakt!

Download specs outboard

Download specs inboard 

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

Fuel

,

propulsion

,

Gerelateerde boten