Werkboot 540

Maak kennis met de Werkboot 540, een veelzijdige werkboot die zich moeiteloos aanpast aan verschillende maritieme taken. Gebaseerd op de beproefde Bullit 540, biedt deze lichte werkboot ultieme prestaties en veelzijdigheid.

Kenmerken van de Werkboot 540:

  • Afmetingen: Met een lengte van 5,40 meter en een breedte van 2,00 meter biedt de Werkboot 540 voldoende ruimte voor diverse maritieme activiteiten.
  • Uitstekende Vaareigenschappen: De Werkboot 540 staat bekend om zijn uitmuntende vaareigenschappen, stabiliteit en compacte comfort, waardoor het de perfecte metgezel is voor diverse waterwerkzaamheden.
  • Veelzijdigheid: Deze werkboot kan dienen als brandweerboot, toezichtboot, of werkboot met duwblok en kan hoge snelheden halen, waardoor hij geschikt is voor verschillende maritieme toepassingen.
  • Onderhoudsarm en Hufterproof: De Werkboot 540 is onderhoudsarm en kan zelfs ‘s winters in het water blijven liggen zonder problemen. Dankzij het robuuste aluminium is hij hufterproof en vrijwel onverwoestbaar, wat zorgt voor een langdurige investering.

De Werkboot 540 kan zowel worden uitgerust met een outboard- als inboardmotor, waardoor u de keuze heeft voor de meest geschikte aandrijving voor uw behoeften op het water.

Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Werkboot 540, uw ultieme partner voor al uw maritieme avonturen!

Download specs 

Bekijk de andere Bullit werkboten hier >>

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Draft

Clearance height

Hull weight

propulsion

, ,

Fuel

, ,

Gerelateerde boten