Watertaxi 10

Net zoals Rotterdam, waar de Watertaxi 10 een essentieel onderdeel is geworden van het stadsvervoer, zijn steeds meer waterrijke steden op zoek naar efficiënte vervoersoplossingen. Met zijn snelheid, betrouwbaarheid en comfort is de Watertaxi 10 een ideale keuze voor steden die willen profiteren van de voordelen van watertransport.

Krachtig en Veelzijdig

Ontdek de Watertaxi 10, een icoon in efficiënt vervoer over water. Met zijn indrukwekkende snelheid van 58 km/u brengt deze aluminium taxiboot van 10,40 meter lang en 2,40 meter breed moeiteloos 12 passagiers naar hun bestemming.

Innovatieve Kenmerken

De Watertaxi 10 is uitgerust met geavanceerde functies, waaronder een luchtdrukverende bestuurdersstoel, ruitenwissers, verwarming en op luchtdruk bediende deuren. Met een 410 PK Cummins diesel (QSL9) motor en Hamilton 292 HJ Waterjet biedt deze watertaxi krachtige prestaties en efficiëntie.

Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid staat voorop bij de Watertaxi 10. Met zijn intuïtieve bediening en robuuste constructie is deze taxiboot ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, zelfs bij hoge snelheden. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de ramen intact blijven, zelfs tijdens snelle ritten.

Ervaar Comfortabel Vervoer

Stap aan boord van de Watertaxi 10 en ervaar comfortabel vervoer over water. Ontdek de sensatie van snelheid en het gemak van reizen met onze Watertaxi 10. Klaar voor een onvergetelijke rit?

Download specs

Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

length

Width

Hull weight

propulsion

Fuel