we-willen-even-wat-kwijt

Vanaf vrijdag 17 juli tot maandag 10 augustus vieren wij ook vakantie. Wij kijken terug op een heel bijzonder voorjaar waarin ons land werd getroffen door de Corona pandemie. Voor ons bedrijf had dit grote gevolgen….

Het is nog maar kort geleden dat wij plots weggestuurd werden van de HISWA in de RAI. Dat moment staat ons nog zeer helder voor de geest. Het was zo onwerkelijk allemaal…. We geven ook eerlijk toe dat we ons toen best wel even zorgen hebben gemaakt. Naast onze gezondheid dachten we ook aan de gevolgen van het Corona-virus voor ons bedrijf.

We zijn nu vier maanden verder en we hebben de meeste hectische tijd uit ons 17- jarige bestaan achter de rug. Want de telefoon heeft, enkele weken na ‘HISWA’, bijna onophoudelijk gerinkeld. Daarbij vlogen de orders ons bijna om de oren. Ook van collega’s hoorden wij dat het wel leek alsof heel Nederland een boot wilde hebben.

Ons team heeft zich dan ook drie slagen in de rondte gewerkt. Onze leveranciers werden bijkans gestoord van ons. Sorry Dincer, Jan, Thomas, Henk Jan en al die anderen….. Want natuurlijk moest alles snel, sneller, snelst…. Maar, wat vergoedde de blije gezichten van onze klanten veel, zo niet alles. Wij zijn er trots op dat wij in deze moeilijke tijden veel mensen blij hebben gemaakt. Maar dat hebben we niet alleen gedaan.

Wij danken ons personeel, onze klanten, leveranciers, vrienden en familie voor hun hulp, support en ideeën! Wij wensen jullie een warme zomer en een behouden vaart. Wij zijn terug op 10 augustus…..

Jarno Visscher en Remko Germeraad

Share: