[PERSBERICHT]

Remko in Watertaxi

Remko Germeraad versterkt bestuur Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI)

Remko Germeraad, CEO van Alumax Boats B.V. uit Meppel, is recentelijk toegetreden tot het bestuur van de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI). Zijn benoeming als algemeen lid van het bestuur onderstreept zijn toewijding aan het versterken van de positie van de Nederlandse jachtbouwsector en het actief ondersteunen van aangesloten leden bij hun bedrijfsvoering.

Remko Germeraad (47) is samen met Jarno Visscher Sinds 2003 eigenaar van aluminium botenbouwer Alumax Boats B.V.. Gestart in Hasselt (OV) vestigden de zwagers zich enkele jaren daarna in het Meppeler deel van Port of Zwolle waar zij met hun team aluminium boten ontwikkelen, bouwen en opleveren voor particulieren en professionals over de hele wereld. Germeraad kijkt uit naar zijn lidmaatschap van het hoofdbestuur. “De tijd is aangebroken dat ik met mijn kennis en ervaring iets terug kan geven aan de sector. We staan voor een aantal grote uitdagingen die we samen het hoofd moeten bieden. We hebben als branche immers een grote naam hoog te houden.”

Als een branchegroep van de Koninklijke Metaalunie, vervult de NJI een cruciale rol in het bevorderen van de groei en ontwikkeling van de Nederlandse jachtbouwsector. De toetreding van Remko Germeraad tot het bestuur belooft nieuwe perspectieven en expertise die zullen bijdragen aan het versterken van de positie van Nederland als wereldleider in jachtbouw en maritieme innovatie.

Kortom, de samenwerking tussen Remko Germeraad en de NJI belooft een veelbelovende impuls te geven aan de Nederlandse jachtbouwindustrie, terwijl ze gezamenlijk streven naar excellente prestaties en duurzame groei in deze bloeiende sector.