We staan op:

Hal 7 stand nr. 212

ALUMAX 660 TENDER

De Alumax 660 Tender is een waar ruimteschip. De ruime rondzit voorin en de zitplaats voor de stuurconsole biedt plaats aan 6 personen. Achter het stuur 2 personen en door de slimme constructie van de opbergkist, kunnen daar rug aan rug ook nog 4 personen comfortabel plaatsnemen. Dit brengt het totaal op 12 zitplaatsen!

Vele zitposities zijn mogelijk doordat de rugrollen op allerlei manieren te plaatsen zijn. En bent u van plan er een gezellige middag met vrienden van te maken, ook een bar met 10 cuphouders kan op de achterba(n)k geplaatst worden. De rondzit voorin kan in een handomdraai worden omgezet naar een riant zonnebed. Tevens is het mogelijk om achterin een enorm zonnebed te creƫren.

Aan opbergruimte zal het u tevens niet ontbreken. Onder de rondzit, de zitplaats voor de stuurconsole en in de achterbak is ongekend veel plaats. Een stereo installatie, koelkast, skipaal, docking lights, navigatieverlichting en ledverlichting in de kuip zijn optioneel verkrijgbaar, maar eigenlijk onmisbaar voor een fantastische dag (en avond) op het water.

Waterskiƫn, wakeboarden, loungen, zonnen of gewoon gezellig rondvaren, de mogelijkheden zijn ongekend met deze opvallende tender.

Specificaties

Lengte (o.a.).
: 6.60 m
Breedte (o.a.)
: 2.35 m
met stootrand
Diepgang
: 0.25 m -
met opgetrimd staartstuk
Doorvaarthoogte
: 1.05 m
inclusief stuurstand
GEWICHT
: 650 kg CASCO
ROMPVORM
: V-bodem met sprayrail
BOUWMATERIAAL
: 4 mm. aluminium

: outboard tot 250 pk
ONTWERP CATEGORIE : CE-C