Als Elektromonteur Jachtbouw ga je samen met een team aluminium tenders en sloepen bouwen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plaatsen, installeren en in bedrijfstellen van de elektrotechnische installaties . Binnen de uitvoering van de functie zal je met veel verschillende aspecten van de techniek te maken krijgen. Denk daarbij aan het aansluiten van alle instrumenten in het stuurhuis, het aansluiten van schakelborden, buitenboordmotoren en elektromotoren. Ook het uitvoeren van reparaties en onderhoud alsmede het testen en in bedrijfstellen van de installaties behoren tot jouw takenpakket.

Wat bieden wij?

– een gezellig en spontaan team;

– brutosalaris en CAO klein metaal;

– reiskostenvergoeding á €0,19 per km met een maximum van 50km enkele reis;

– bedrijfskleding- en gereedschap;

– dagdiensten van 07:30uur tot 16:45 uur;

– Uitzicht op een vast dienstverband;

– een uitdagende functie bij een internationaal georiënteerde en groeiende organisatie in de scheepsbouw;

Functie-eisen

– je hebt een afgeronde technische opleiding (VMBO, MBO, MTS) bij voorkeur in de richting van elektro- en/of autotechniek;

– je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week);

– je hebt een flexibele instelling;

Wie zijn wij?

Wij zijn Alumax Boats bv in Meppel en bouwen aluminium boten, voor de zakelijke markt en particuliere markt. Met afmetingen van 4 tot 24 meter met afwisselende technieken en voortstuwingen. Het team bestaat uit ongeveer 25 mensen (medewerkers, ZZP’ers en uitzendkrachten). Doordat onze zakelijke orders toenemen willen wij ons team uitbreiden met meerdere functies waaronder deze.

Heb je interesse in onze vacature?

Neem dan contact op met Remko Germeraad: 0522 242212. Of stuur je motivatiebrief + CV naar info@alumaxboats.nl