Alumax Boats bouwt op eigen werf aluminium boten van 4.00 tot 24.00 meter voor particulieren en professionals zoals Watertaxi Rotterdam, veiligheidsregio’s, offshore – en baggerbedrijven, havendiensten, waterschappen etc. 

Om onze groei verder gestalte te geven hebben wij plaats voor een meewerkend voorman/vrouw in onze cascohal waar de boten gelast worden. Hij of zij dient over leidinggevende kwaliteiten te beschikken en beschikt over ruime ervaring in de scheepsbouw. Vanzelfsprekend beschikt de kandidaat over de vereiste lasdiploma’s met voorkeur voor aluminium.

De meewerkend voorman/vrouw geeft leiding aan het bouwteam dat uit een mooie mix van jonge talenten en ervaren professionals bestaat. De voorman/vrouw bespreekt wekelijks met de techniekafdeling en de verkoop de planning en hij/zij ziet toe op de voortgang. Ook verricht hij of zij de kwaliteitscontroles op het laswerk en stuurt daarbij op een hogere ondergrens. 

Alumax Boats is een no-nonsense bedrijf waar we met het hele team hard werken aan mooie producten die inmiddels landelijke bekendheid genieten. De cultuur wordt daarnaast gekenmerkt door een informele sfeer met open deuren.