Wanneer je een bestelling boven de €100,00 plaatst betaal je geen verzendkosten op de goedkoopst mogelijke verzendmethode. Plaats je een bestelling van onder de €100,00 euro? Dan wordt je pakket met PostNL verstuurd.

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen, daarom vóór 15.00 uur besteld is vandaag verzonden.

  • PostNL pakket post heeft geen bezorging op zondag.
  • Bezorging naar het buitenland kan een aantal dagen duren.

Zodra je pakket ons warehouse verlaat, ontvang je hierover een mail. 
*let op! tijdens acties & sale kan de verzending langer duren.

Als je de bestelling geplaatst hebt en er direct achter komt dat je toch het verkeerde adres hebt ingetypt kun je z.s.m. contact met ons opnemen via 0522 24 22 12 of webshop@alumaxboats.nl om nog een adreswijziging te kunnen doen. Wacht je hier te lang mee en is het pakket al verzonden dan kunnen we helaas niks meer voor je betekenen.  We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op en houd je gegevens bij de hand.

Tijdens feestdagen en acties is het bij PostNL vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen, dan dat je van ons gewend bent. 

Daarnaast zijn wij tijdens feestdagen en vakanties niet altijd geopend, daarom is er ook niemand aanwezig in het warehouse.