Bullit 540 outboard

De Bullit 540 outboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor vrienden en familie. De tender boot is 5,40m lang en 2,00m breed. De diepgang is 0,20m en de doorvaarthoogte 1,15m. Het casco gewicht is 520kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en compacte comfort. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ’s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot!

De Bullit 540 is ook verkrijgbaar met M.O.B. certificering. 

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 540 outboard biedt comfort, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 540 outboard geschikt om watersport uit te oefenen (mocht er genoeg motorvermogen zijn). Lees hier meer voordelen van buitenboordmotoren.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoeft u niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Download prijslijst buitenboordmotor 

Vanaf 14.750,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Voorstuwing

Brandstof

Gerelateerde boten

    Afspraak maken

    Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

    Geselecteerde boot: