Bullit 470 outboard

De Bullit 470 outboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor vrienden en kleine gezinnen. De tender boot is 4,70m lang en 1,75m breed. De diepgang is 0,20 en de doorvaarthoogte is 1,15m. Het casco gewicht is 300kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en efficiënt benutte binnenruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ‘s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot! De Bullit 470 is ook verkrijgbaar met M.O.B. certificering.

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 470 outboard biedt comfort, gemak en voldoende snelheid om waterplezier te beleven in verschillende vormen. Ook is de Bullit 470 outboard geschikt om watersport uit te oefenen (mocht er genoeg motorvermogen zijn).

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoeft u niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Download prijslijst buitenboordmotor

Financiering

Vanaf 13.900,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Voorstuwing

Brandstof

Motor

Gerelateerde boten