Ontdek de fascinerende wereld van Alumax Boats tijdens de Open Bedrijvendag Meppel op zaterdag 4 november…  Stap binnen in onze fascinerende wereld van aluminium boten en zie met eigen ogen hoe wij deze meesterwerken van techniek en design creëren. Of je nu een gepassioneerde bootliefhebber bent, op zoek bent naar een nieuwe carrièrekans, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er achter de schermen gebeurt bij Alumax Boats, deze dag is voor jou!

 

Wat kun je verwachten?

Op deze speciale dag openen we onze deuren voor nieuwsgierige bezoekers zoals jij. Dit is jouw kans om een kijkje achter de schermen te nemen en te ontdekken hoe onze hoogwaardige aluminium boten tot leven komen. Van het ontwerp tot aan de laatste afwerking, we laten je het hele productieproces zien. Je zult versteld staan van de precisie en toewijding waarmee we te werk gaan.

 

Werken bij Alumax Boats

Maar dat is nog niet alles! Alumax Boats is op zoek naar getalenteerde allround monteurs om ons team te versterken. Als je een passie hebt voor techniek en graag wilt werken in een dynamische en innovatieve omgeving, dan is dit jouw kans. Tijdens de Open Bedrijvendag kun je met onze medewerkers praten en meer te weten komen over de mogelijkheden die we bieden voor jouw carrière.

Dus, noteer zaterdag 4 november in je agenda en breng een bezoek aan Alumax Boats. We verwelkomen je met open armen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Kom langs, laat je inspireren en wie weet, misschien vind je wel jouw droombaan bij ons. Tot ziens op de Open Bedrijvendag Meppel bij Alumax Boats!