Alle bezoek uitsluitend op telefonische afspraak:
0522-242212

NIEUWS

Vacature scheepselektromonteur

Door de groei van onze opdrachten in grotere aluminium boten zijn wij op zoek naar een fulltime scheepselektromonteur. Ben jij een zelfstandige, kwaliteitsgerichte monteur scheepselektro met brede interesse voor overige scheepstechnieken? Vind je het een uitdaging om samen met ons team toonaangevende aluminium boten te bouwen van het begin tot eind? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees Meer

We willen even wat kwijt

Vanaf vrijdag 17 juli tot maandag 10 augustus vieren wij ook vakantie. Wij kijken terug op een heel bijzonder voorjaar waarin ons land werd getroffen door de Corona pandemie. Voor ons bedrijf had dit grote gevolgen....
Lees Meer

Alumax opnieuw in het nieuws

Het is ook RTV Drenthe niet ontgaan dat we zijn gestart met de bouw van de nieuwe serie Watertaxi's. Andries Ophof heeft er daarom een reportage aan gewijd die we hier intergraal overnemen.

Een mooie klus, zo noemt Remco Germeraad van Alumax Boats in Meppel de order van Watertaxi Rotterdam. Het bedrijf bouwt zeven watertaxi's die elektrisch worden aangedreven.
Lees Meer

Een mooie beoordeling voor de Bullit 600

Afgelopen maand heeft de bekende watersportjournalist Epco Ongering wederom een boot van Alumax Boats b.v. kritisch beschouwd. En net als de
The Next kwam ook de Bullit 600 zeer goed uit de test tevoorschijn. De testboot werd aangedreven door een Suzuki DF 100, een viercilinder met 1950 cc inhoud.
Lees Meer

Positieve test voor The Next

Onlangs testte de gerenommeerde watersportjournalist Epco Ongering The Next, ons nieuwste model elektro sloep. De uitkomsten daarvan zijn te lezen in een uitgebreide blog op de site van Botentekoop.nl. Zo stelt Engering onder andere dat "wie hierin [....] niet kan varen zal nooit kunnen varen."
Lees Meer