Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor ons team. Wij zoeken daarom naar een ervaren en gedreven cascobouwer.

Ben jij een zelfstandige, kwaliteitsgerichte cascobouwer? En vind je het een uitdaging om samen met ons team toonaangevende aluminium boten te bouwen voor binnen en buitenlandse opdrachtgevers met innovatieve en vooruitstrevende ontwikkelingen aarzel dan niet en bel of mail ons.


De Uitdaging:

Ben jij die botenbouwer met ervaring die wij zoeken? Kun jij zelfstandig vanaf tekening aan de slag om onze casco’s samen te stellen/ bouwen?
Als onderdeel van het team van lassers, bouwers en monteurs help jij mee aan het bouwen van standaard – en zeer specifieke boten. Door samenwerking en goed overleg in het team worden onze boten samengesteld, afgelast en voorzien van de complete techniek zodat we turnkey boten opleveren.

Wie ben jij?

Je hebt een Mig/Mag lasopleiding gevolgd en je hebt daarnaast werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent praktisch ingesteld, weet van aanpakken en behoudt het overzicht. Je bent een professional met passie voor zijn vak die in Meppel of omgeving (<35 km) woont.

Alumax Boats biedt meer…

Bij Alumax Boats bieden wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ga je in een leuk team werken, organiseren we op regelmatige basis leuke activiteiten en hebben we natuurlijk een VrijMiBo.