Bullit 540 inboard

De Bullit 540 inboard is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor vrienden en kleine families. De tender boot is 5,40m lang en 2,00m breed. De diepgang is 0,40m en de doorvaarthoogte 1,15m. Het casco gewicht is 520kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en compacte comfort. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ’s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot!

Waarom inboard?

in tegenstelling tot een outboard motor is – zoals de naam het al zegt – de inboard motor geïntegreerd in de boot. Dit is een voordeel omdat boot en motor één zijn en ook zo gezien worden. Nog een voordeel is dat vandalisme hierdoor een nóg kleinere kans van slagen heeft. Een inboard motor is zuiniger in brandstofgebruik, je kunt al voor een paar liter de hele dag varen. De Bullit 540 inboard biedt comfort, gemak en genoeg veiligheid om over kanalen en onstuimige wateren te varen. Lees hier meer voordelen van een binnenboord motor.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoef je niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Financiering

Vanaf 27.000,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Voorstuwing

Brandstof

Gerelateerde boten