Bullit 540 E

De Bullit 540 E is een aluminium lichtgewicht boot en biedt (standaard) tot wel 8 uur geruisloos en ontspannen vaarplezier. De tender boot is 5,40m lang en 2,00m breed. De diepgang is 0,40m en de doorvaarthoogte 1,15m. Het casco gewicht is 520kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender heeft bovendien opvallend weinig diepgang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en compacte comfort. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ’s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot!

Waarom elektrisch?

De keuze voor een duurzame elektro motor is er een voor de toekomst. In sommige gebieden mag je tegenwoordig alleen nog maar elektrisch varen, daarom bieden we de meeste modellen ook elektrisch aan. Voordelen van elektrisch varen zijn o.a. dat het onderhoudsvriendelijker is, meer rust en voor verhuurvergunningen is het meestal een must.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoeft u niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Financiering

Vanaf 21.500,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Voorstuwing

Brandstof

Motor

Gerelateerde boten