Bullit 400 E of outboard

De Bullit 400 E is een aluminium lichtgewicht boot en biedt vaarplezier voor vrienden en kleine gezinnen. De tender boot is 4m lang en 1,70m breed. De diepgang is 0,20m en de doorvaarthoogte is 1,10m.  Het casco gewicht is 250kg en de ontwerpcategorie is C.

De lichte aluminium tender kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en compacte ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat ze onderhoudsarm zijn, ze kunnen ’s winters in het water blijven liggen en desnoods invriezen. Bovenal is aluminium hufterproof, het is namelijk niet kapot te krijgen. Dit maakt dat onze boten bestand zijn tegen vandalisme. Alle boten van Alumax hebben zelflozers in de huid waardoor water makkelijk uit te boot loopt. Heel handig voor het schoonmaken van de boot! De Bullit 400 is ook verkrijgbaar met M.O.B. certificering.

Waarom elektrisch?

De keuze voor een duurzame elektro motor is er een voor de toekomst. In sommige gebieden mag je tegenwoordig alleen nog maar elektrisch varen, daarom bieden we de meeste modellen ook elektrisch aan. Voordelen van elektrisch varen zijn o.a. dat het onderhoudsvriendelijker is, meer rust en voor verhuurvergunningen is het meestal een must.

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Bullit 400 outboard biedt comfort, gemak en voldoende veiligheid om kanalen en open wateren te trotseren. Lees hier meer over de voordelen van een outboard motor.

Are you Bullit proof?

De Bullit-reeks bestaat uit 6 onverwoestbare, zelflozende en onderhoudsvrije tenders. De aluminium boten zijn ontworpen en gebouwd op onze werf in Meppel en promoten zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard dieselmotor, outboard benzinemotor of een elektromotor. Doordat aluminium veel lichter is dan bijvoorbeeld een vergelijkbare polyester sloep kunnen ze ook veel sneller varen. De Bullit-reeks is berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak en bovenal stabiel varen, hierdoor hoeft u niet te gaan staan. Bovendien zijn ze gemakkelijk trailerbaar. Gooi jij de trossen los?

Download prijslijst

Download prijslijst buitenboordmotor

Vanaf 9.000,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Zitplaatsen

Diepgang

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Voorstuwing

,

Brandstof

,

Motor

Gerelateerde boten

    Afspraak maken

    Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.

    Geselecteerde boot: