Punter 520

De Alumax punter is gebaseerd op de Giethoornse punter, Noordwesthoekpunter of achtspander. Onze punter heeft net als andere puntervarianten een nagenoeg platte, lancetvormige bodem. De Gieterse punters zijn ongeveer 6,3 bij 1,5 meter, onze punters zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar: 5, 6 en zelfs 7 meter!
De Alumax Punters zijn gemaakt van onderhoudsvrij, onverwoestbaar aluminium met zelflozers in de huid (makkelijk voor ongewenst water in de boot en schoonmaken) en de ze zijn natuurlijk handgemaakt. De punters zijn verkrijgbaar met elektro motor of een buitenboordmotor.

Je hoeft de boot niet te verven, maar mocht je er toch een kleurtje op willen dan kan de punter gewrapt worden!

Wil je graag de kleinere watertjes van mooie gebieden verkennen? De Alumax Punters hebben verrassend weinig diepgang waardoor je op plekken kunt komen waar de meeste pleziervaartuigen niet kunnen komen.

De Punter 520 is 5,20m lang en 1,85m breed. De diepgang is 0,85m en het casco gewicht is 180kg en de ontwerpcategorie is D.

Waarom elektrisch?

De keuze voor een duurzame elektro motor is er een voor de toekomst. In sommige gebieden mag je tegenwoordig alleen nog maar elektrisch varen, daarom bieden we de meeste modellen ook elektrisch aan. Voordelen van elektrisch varen zijn o.a. dat het onderhoudsvriendelijker is, meer rust en voor verhuurvergunningen is het meestal een must.

Waarom outboard?

in tegenstelling tot een inboard motor is de investering in een outboard motor lager t.o.v. het aantal PK’s. Let op: als een boot sneller dan 20 km per uur gaat is er vaarbewijsplicht. De Alumax Punter biedt comfort, gemak en voldoende veiligheid om de kleine en bovendien ondiepe wateren te verkennen.

Download prijslijst

Financiering

Vanaf 5.750,00 (incl. BTW)
Waarom een aluminium boot?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Specificaties

Extra informatie

Lengte (o.a.)

Breedte (o.a.)

Doorvaarthoogte

Casco gewicht

Gerelateerde boten