Alle bezoek uitsluitend op telefonische afspraak:
0522-242212

ALUMAX THE NEXT

ELECTRO

The Next is een aantrekkelijk geprijsde, uitstekend geconstrueerde sloep met zeer prettig vaargedrag. “Wie niet in The Next kan varen, kan nergens in varen,” zei de bekende watersportjournalist Epco Ongering dan ook over de boot.

The Next biedt ondanks zijn afmetingen (5.30 LOA x 2.00 BOA) veel ruimte waardoor het een ideale boot is voor het gezin, verhuur of een vriendengroep. Dankzij zijn stevige aluminium constructie is de The Next hufterproof, je hebt een dikke stootrand zodat je niet bang hoeft te zijn voor een krasje. Deze comfortabele sloep is, net zoals alle andere aluminium boten van Alumax, onderhoudsarm en zelflozend.
The Next is standaard uitgevoerd met: V-bode m met kiel, zelflozende traanplaat vloer, dubbele bode1 boot met opbergruimte en zwevende zijbanken, stuurconsole en geventileerde accuruimte met tafelblad, ac nt erbank met opbergruimte en zwevende zij banken, achterdek met afsluitbaar luik naar de motor bun, geïntegreerde zwemplateaus, trailer oog in de boegsteven, anode op het onder watersch i p. Alle luiken worden voorzien van grendels, scharnieren en looskokers. De hele boot is gelast van zeewat erbestendig aluminium en wordt opgeleverd compleet met eigenaars handleiding.

Specifications

Length (o.a.).
: 5.30 m.
Witdh (o.a.)
: 2.00 m
Draft
: 0,45 m
Batteries : With standard battery up to 7 hours
Cruising speed
Electric power
: 2,2 KW